Actorul din Terminator a fost arestat pentru violenţă domestică

Nu a jucat în prea multe filme, dar se comportă ca o vedetă autentincă. Eddie Furlong, puştiul din Terminator şi American History X, nu mai e deloc puşti, ci un individ aflat acum în arestul poliţiei pentru violenţă domestică.

Şi nu e prima dată. În octombrie şi noiembrie anul trecut, Furlong a mai fost arestat tot pentru violenţă domestică. Incidentul din octombrie a avut loc chiar pe aeroportul din Los Angeles, când s-au încins spiritele între el şi prietena sa.

Dacă anul trecut mai avea o scuză, se apropiau sărbătorile şi poate era nervos şi deprimat, acum ce motive ar mai avea? Un an nou, posibilităţi noi… vedetele astea! Nimic nu le mulţumeşte!


Scris de:

848


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.