Al Roker: Am făcut pe mine la Casa Albă

Bârfe10 ianuarie8:00

Al Roker trebuia să povestească acum câteva zile, pe Dateline, cum el şi familia sau au de gând să îşi menţină sănătatea în noul an.  Printre rezoluţiile sale pentru noul an, s-a  strecurat şi o anecdotă haioasă.

Totul se întâmpla în 2002, la scurt timp după operaţia de bypass gatric pe care o suferise. Era la Casa Albă şi trebuia să scrie despre un anumit eveniment pentru care adunase materiale.

„Probabil am mâncat ceva ce nu trebuia. Mă îndreptam către camera de presă, mă gândeam că sunt puţin balonat şi că ar trebuie „să mă eliberez”. Cine o să îşi dea seama? Numai că, a mai ieşit ceva pe lângă. Am făcut pe mine la Casa Albă”.

Al Roker este un binecunoscut prezentator în Statele Unite şi în acelaşi timp actor şi scriitor.


Scris de:

877


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.