Alcoolul, mod de viață pentru britanici

alcoholUn studiu comandat de un ONG, și preluat de The Independent, arată că un britanic cheltuiește aproximativ 50.000 de lire sterline pe alcool în timpul vieții.

Potrivit organizației Macmillan Cancer Support, fiecare britanic dă anual circa 787 de lire pe alcool, iar londonezii considerabil mai mult. Studiul, realizat de compania OnePoll, a fost realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane cu vârsta de peste 18 ani. Rezultatele au indicat că bărbații cheltuiesc pe alcool în medie 934,44 de lire pe an, prin comparație cu femeile care cheltuiesc doar 678,60 de lire.

ONG-ul va solicita o lună de abținere de la băutură în luna octombrie pentru a crește gradul de conștientizare asupra beneficiilor pentru sănătate și a economiilor financiare pe care le aduce această decizie.


Scris de:

2325


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.