Bahmu se consolează cu un tip mai tânăr

adriana-bahmuteanu1Cancan ne dă veşti despre starea emoţională a Adrianei Bahmuţeanu. După „spectacole”, tribunale, certuri şi ameninţări, Bahmu şi-a găsit liniştea cu Mihai.

De mai bine de o lună, Bahmu e de nerecunoscut, prietenii declarând că este îndrăgostită, iar cei doi nu se mai satură unul de celălalt.

„Sunt bine, sunt foarte fericită. Mi-am revenit, după cum se poate vedea. Copiii sunt în vizită la tatăl lor. Nu cred că Prigoană se va supăra că am pe cineva. Mihai m-a cucerit cu multe”, a explicat Adriana, la ieşirea dintr-un restaurant unde luase masa cu iubitul ei, pentru reporterii Cancan.

 

Adriana Bahmuteanu


Scris de:

910


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.