Ce româncă se mărită cu Gerard Butler?

Gerard Butler… unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood și unul dintre cei mai bine cotați actori din vremurile noastre. Un actor pe cât de talentat, pe atât de tulburat în viața personală. O recunoaștere publică a unei grave probleme cu alcoolul, precum și o serie de relații nereușite i-au adus faimosului star de cinema reputația unui băiat nu prea cuminte.

Dar aparent, Gerard nu numai că s-a cumințit, dar și-a găsit și liniștea alături de … o româncă. Publicația People Magazine l-au surprins pe Gerard Butler intrând în mai multe magazine de bijuterii, în aparenta sa aventură de a cumpăra un inel de logodnă. La ieşire, cu toţii au fost curioşi să afle dacă actorul căuta un inel pentru Mădălina, dar acesta a fost diplomat şi a răspun sec: „No comment”.

Unica ne spune însă mai multe: Mădălina Ghenea i-a trimis o poză prietenului ei Mihai Morar, iar în imagine vedem un superb inel cu diamant.

Ce mai putem spune altceva decât că le urăm mult noroc! Pentru fanele din lumea întreagă această veste poate că a venit ca un trăznet, din moment ce Gerard este unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe planetă. Dar în lumina ultimilor vești, el nu o să mai fie burlac pentru mult timp, iar Mădălina… ei bine, ea va fi una dintre cele mai invidiate românce…


Scris de:

937


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.