Chris Brown merge un an după gratii

Chris BrownCântărețul de hip-hop Chris Brown a fost condamnat la un an de închisoare la Los Angeles.  Artistul va plăti, astfel, pentru încălcarea regimului de libertate condiționată la care a fost supus după agresarea fostei sale partenere Rihanna în 2009.

Starul american, care a acumulat deja opt luni de închisoare pentru diverse motive, va mai sta patru luni în închisoare în comitatul Los Angeles, unde este închis de la mijlocul lunii martie după expulzarea sa dintr-un centru de dezintoxicare. Regimul său de libertate condiționată a fost de asemenea prelungit până în ianuarie 2015. Cântărețul în vârstă de 25 de ani este sub control judiciar din seara decernării Premiile Grammy în februarie 2009, unde a lovit-o pe cântăreața Rihanna.

Brown a fost atunci condamnat la 180 de zile de muncă în folosul comunității și la cinci ani de libertate condiționată. Vineri, un judecător din Los Angeles a dispus executarea a o mie de ore suplimentare de muncă în folosul comunității. Însă el mai este inculpat într-un dosar de violență, unde riscă până la șase luni de închisoare și plata unei amenzi de 1.000 de dolari. El est acuzat că, împreună cu garda sa de corp, a agresat un fan la 27 octombrie anul trecut într-un hotel din capitala americană. O nouă audiere a fost fixată pentru 25 iunie la Washington.


Scris de:

652


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.