Chris Brown şi Rihanna s-au despărţit. Din nou…

RihannaVă mai amintiţi cearta de pomină, dintre Chris Brown şi Rihanna, dinaintea galei premiilor Grammy când Brown a bătut-o pe celebra solistă? Cu siguranţa că da. Nici nu aveaţi cum să o uitaţi la câtă cerneală a curs pe seama acstui scandal şi la cât s-a ploconit apoi Chris pe la uşa Rihannei, cerându-şi iertare!

În urmă cu câteva luni, pe canapeaua emisiunii găzduite de Oprah, Rihanna o ţinea bună: “pe Chris îl voi iubi mereu!” Nu mai pun la socoteală faptul că acum o săptămână Brown declara că inima lui bate nebuneşte pentru vedeta de culoare. „În ceea ce ne priveşte, ea îmi cunoaşte inima şi eu o cunosc pe a ei. Eu las să treacă pe lângă mine toate părţile ei negative şi mă concentrez doar asupra celor pozitive. Mi-am urmat cele 52 de săptămâni de consiliere psihologică şi am înţeles că am comis o mare greşeală când am lovit-o”, explica el.

Ei, dar nu v-aţi obişnuit ca până şi cele mai mieroase cuvinte şi declaraţii de dragoste să se dovedească false?  A fost suficient ca Rihanna să nu îi mai acorde atenţie foarte multă lui Chris ( datorită liniei vestimentare pe care o pregăteşte, dar şi a turneului “Diamonds” ) că iubitul s-a şi reorientat. “Iubiţel”, susţine E!News a fost văzut la braţ cu o misterioasă blondă la New York. Rihanna a primit această nouă lovitură cu demnitate – adică a participat al o petrecere „de consolare” la Greystone Manor din West Hollywood, unde s-a distrat şi a băut tequila, evitând în acelaşi timp întâlnirea cu un al fost prieten al său, Matt Kemp, care petrecea în acelaşi club.


Scris de:

912


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.