Cin’ să fie urmaşul de la Buckingham?

PRINCE-WILLIAM-KATE-MIDDLETONUn soldat a dat în vileag dorinţele cuplului princiar de la Buchingham în ceea ce priveşte urmaşul la tronul Marii Britanii. Aflat în subordinea Casei Regale, soldatul a avut privilegiul de a sta de vorbă, pe această temă, chiar cu Ducesa de Cambridge. Discuţia s-a produs în timpul unei ceremonii desfăşurate în Hampshire cu ocazia sărbătorii Sf Patrick, sfântul patron al irlandezilor.

“Mi-ar plăcea să am un băiat, iar William îşi doreşte o fată”, i-ar fi spus Catherine lui Lee Wheeler , un tânăr soldat de 29 de ani, membru al Primului Batalion de Gardă Irlandez, care face parte din armata britanică. Ducesa este însărcinată în luna a cincea şi, conform tradiţiei ea nu va afla, înainte de a-i veni sorocul, care este sexul copilului pe care îl poartă în pântece.

La eveniment,  Catherine lui Lee Wheeler a venit îmbrăcată în verde, culoare tradiţională a sărbătorii de St. Patrick. În timpul manifestărilor, ea a dăruit câte un ram de trifoi soldaţilor prezenţi la cazarma din sudul Angliei. Cu toate că a purtat o broşă în formă de trifoi, Ducesa nu a fost scutită de ghinioane: tocul unui pantof i-a rămas înţepenit în capacul unui canal de scurgere.

 


Scris de:

826


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.