Despre vedete şi cuplurile lor

BârfeVedete24 octombrie16:45

Vedetele, indiferent dacă apar pe scene uriaşe sau în pelicule de milioane de dolari, nu sunt lipsite de probleme şi peripeţii, mai ales când vine vorba despre dragoste.

De-a lungul vremii, cunoscuta vedetă muzicală Rihanna, a ţinut pe jar presa fie prin succesul fulminant pe care l-a înregistrat cu piesele sale, fredonate de milioane de fani, fie prin ţinutele sale extravagante şi schimbările radicale de look, fie prin poveştile sale amoroase, nu întotdeauna finalizate cu succes.

De data aceasta, astrele par să îi surâdă cântăreţei. Rihanna şi Chris Brown au avut mai multe tentative de a deveni un cuplu, însă abia acum cei doi au reuşit să ajungă la un numitor comun şi să declare că sunt din nou împreună. De pe site-ul vedeta.ro aflăm că cei doi au fost văzuţi împreună recent, în calitate de cuplu oficial, cu ocazia evenimentului de deschidere a site-ului realizat special pentru fanii cântăreţului.

Şi în timp ce un cuplu se formează, un altul, celebru de altfel şi care a ţinut pagina întâi a tabloidelor din lumea întreagă, se desparte. Şi nu în linişte. Aceeaşi sursă anunţă că divorţul dintre Ashton Kutcher şi Demi Moore a luat o turnură tristă pentru cei doi actori. Şi totul  aparent se rezumă la bani, deşi separarea lor a fost iniţial lipsită de bine-cunoscutele scandaluri care se iscă de obicei în astfel de situaţii.

Vocile spun că cei doi încearcă să negocieze şi să ajungă la o înţelegere cu privire la averea pe care trebuie sa o împartă, pentru că amândoi sunt milionari şi nici unul nu doreşte să renunţe la o parte din averea sa. Deşi povestea lor de dragoste părea ruptă din basme la început, iată că acum totul se va termina la masa negocierilor.


Scris de:

781


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.