Dispărută… la poliție, pacient într-un spital newyorkez

Ataui Deng-HopkinsAtaui Deng-Hopkins a fost găsită, la câteva ore după lansarea apelului de dispariție, într-un spital din New York. Prietenul top modelului sudanez, Graham Monohon, actor de seriale TV americane, ar fi spus polițiștilor că Ataui era deprimată.

Chiar dacă vedeta a fost găsită de către polițiști la câteva ore după înregistrarea anunțului dispariției, vedeta lipsea de acasă încă din 6 august.

Este o obișnuită a podiumurilor de modă newyorkeze și pariziene, prezentând în ultimii ani la New York articole ale firmelor Proenza Schouler, Zac Posen, Catherine Malandrino, Sophie Theallet, Desigual sau Bibhu Mohapatra. A apărut adesea și pe coperțile revistelor de modă (Vogue, Glamour, Elle) și a prezentat produse Lanvin, Hermes, Agnes B., Vivienne Westwood și Jean-Paul Gaultier la Paris. În luna martie a fost fotografiată de Mario Testino pentru revista Vogue în versiunea germană.

Conform metronews.fr, Ataui Deng a ajuns  în 2004 a ajuns în Statele Unite, a obținut statutul de refugiat politic și s-a stabilit în 2008 la New York.  Ea este nepoata lui Alek Wek, un alt top model celebru.


Scris de:

843


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.