„Do the Right Thing”, motivul pentru care Barack Obama și Michelle formează un cuplu

barack Obama and Michelle 30 iunie 1989 rămâne în memoria cinefililor drept ziua în care a avut loc premiera filmului „Do the Right Thing„.  În SUA, însă are o semnificație cu totul aparte pentru președintele american Barack Obama și soția sa Michelle, care atunci au avut „primul lor rendez-vous„.

Recunoscător, șeful de la Casa Albă a găsit o metodă mai specială de a-i mulțumi regizorului peliculei, Spike Lee, pentru contribuția acestuia la înfiriparea relației sale cu actuala Primă Doamnă a Americii. Familia Obama a înregistrat un scurt mesaj video cu care a luat prin surprindere publicul din Los Angeles reunit pentru a viziona filmul la 25 de ani de la lansare. ”Do the Right Thing” a fost primul film pe care l-am văzut împreună, „la primul nostru rendez-vous”, relatează cu emoție Michelle Obama, în această înregistrare. „Am luat masa la Art Institute of Chicago (Institutul de Artă din Chicago, muzeu), am făcut o plimbare și apoi am mers să vedem acest nou film, de care toată lumea vorbea, regizat de un tip despre care nu auziseră prea mulți”, adaugă președintele american, cu o strălucire specială în privire, după relatează marți revista spaniolă Hola.

Prima Doamnă își etalează simțul umorului în această înregistrare. Președintele „încerca să-și arate latura sofisticată alegând filmul unui regizor independent și a fost un film destul de bun… foarte bun!”, și-a amintit ea. Barack Obama, la rândul său, nu a uitat să-i mulțumească regizorului pentru că l-a ajutat să o „impresioneze pe Michelle’ și pentru ‘puternica poveste”. Intervenția președintelui american și a soției sale a fost un adevărat succes, publicul a râs și a aplaudat. Un succes a fost și acea primă întâlnire, având în vedere că după trei ani, la 3 octombrie 1992, Barack și Michelle s-au căsătorit.

În 1998 s-a născut prima lor fiică, Malia Ann, iar în 2001 a venit pe lume și cea de-a doua, Sasha, amintește revista spaniolă.


Scris de:

757


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.