Două clasice în viață

Bârfe17 septembrie21:51

Margaret Dunning a început să conducă la vârsta de 8 ani. Datorită unor circumstanțe norocoase și a unor relații ale familiei, a reușit să obțină permisul de conducere la vârsta de 12, și, dacă matematica încă ne mai servește la ceva, tocmai ce am aflat că Margaret conduce de 94 de ani, iar legal, numai de 90.

Și nu conduce orice. Packard-ul 740, în vârstă de 82 de ani îi este cel mai bun tovarăș de viață și călătorii. În cazul în care vă întrebați, ea singură îi schimbă uleiul și îi face mici reparații. Mașina, care a primit numeroase premii până acum, printre care și câteva la Concours D’Elegance, este într-o condiție spectaculos de bună, iar Margret o conduce în fiecare zi. Nici nu-i de mirare că asta ar face gelos orice șofer profesionist.

Margaret a învățat să conducă la ferma părinților săi și s-a aflat mai toată copilăria în preajma mașinilor și a tot felul de unelte. A fost o femeie de success, independentă, cu o minte bună la afaceri, pornind de la a lucra într-o fabrică de piese, într-o bancă, urmând să achiziționeze un mic magazin de haine în anii 50 pe care l-a transformat într-un adevărat department vestimentar, pe care l-a vândut în 1968.

Deși nu există date certe în legătură cu acest fapt, putem spune fără să greșim prea mult că Margaret Dunning nu este numai cea mai bătrână șoferiță din lume, dar și una dintre cele mai extraordinare, așa cum o dovedesc și imaginile.


Scris de:

693


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.