După FISC-ul spaniol, Messi are probleme şi cu soţia

MessiConsiderat de mulţi ca fiind cel mai mare fotbalist pe care l-a avut planeta, Linoel Messi era văzut şi ca model pentru multe familii.  Asta până ce revista PRONTO să publice o imagine care îi va pune căsnicia la grea încercare.

Spre deosebire de Pele şi Maradona, reconoscuţi ca fiind fustangii notorii, Messi a pozat mereu în soţ şi tată model. Este drept, nici paparazzi nu au găsit până acum vreo dovadă care să îi distrugă acest mit. Însă, totul s-a prăbuşit în jurul starului argentinian precum un castel de nisip.

Uneori este suficient să arăţi o imagine. Este suficient un click şi strălucirea unui fulger de la bliţ-ul fotografului că …  dezastrul îţi bate la uşă. A fost, de data asta, rândul lui Lionel Messi.  Prezent la Surrender Club at Encore, la aniversarea lui Ronaldo, regele fotbalului a fost surprins de paparazzi într-o ipostază oarecum compromiţătoare. Aceasta, susţine “PRONTO”, este “prima dintr-o serie de ipostaze destul de sugestive” care demonstrează că argentinianul ar fi avut o aventură în toată regula la cheful lui Ronaldo. De altfel, clubul în cauză este unul dintre preferatele lui Ronaldo, considerat printre cele mai explozive în materie de striptease în “Oraşul Îngerilor”

Celebrarea „dinţosului” Ronaldo a început la piscină, loc în care mai mulţi fotbalişti au venit însoţiţi de dansatoare luate din celebrul club de noapte. Apoi, au mutat petrecerea la scena cu bară…

În acea noapte Lionel a pus ochii pe o blondă apetisantă. Aceasta l-a încălzit mai întâi cu un dans senzual la câţiva centimetri de corpul său. Apoi i-a pus decolteul în faţa ochilor. A fost, se pare, suficient pentru ca fotbalistul Barcelonei să uite că este însurat!

În tot acest timp Antonella Roccuzzo era cu fiul lor, Thiago, în vacanţă la Ibiza, alături de Fabregas şi de iubita acestuia, Daniella Semaan. A doua zi, pe 8 iulie, Messi era la Ibiza. Cei doi păreau fericiţi, dar Antonella nu aflase încă de escapada lui Leo.

Acum, după procesul în care FISC-ul spaniol îl acuză că “a uitat” să plătească 6 milioane de euro impozite, Messi ar mai putea avea un proces – mult mai dureros – cu soţia!


Scris de:

3691


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Un comentariu

  1. […] tot acest timp Antonella Roccuzzo era cu fiul lor, Thiago, în vacanţă la Ibiza, alături de Fabregas şi de iubita acestuia, […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.