E bine să credem în minuni. Se pot produce! ( video )

Bella HosfordMicuţa Bella Hosford îşi petrece  vacanţa fără stră-bunica ei, femeia pe care a iubit-o cu toată fiinţa. Chiar dacă bătrâna nu mai este printre cei vii, nu înseamnă că nu îi mai trimite mici atenţii copilei.

 

Fetiţa de 8 ani, din Chapel Hill, Tennessee, a pierdut-o pe  „Mawmaw”, în august 2012. „Cea mai bună bunică din lume”, notează Huffington Post, a ajuns în Rai – după convingerile micuţei, care spune că  „ziua în care am văzut-o pe bunica pentru ultima dată a fost o zi specială pentru mine pentru că ştiam că bunica se va duce în Rai. Când am îmbrăţişat-o, ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost că mă iubeşte”.

 

Topită de dorul stră-bunicii, Bella a scris un bilet pe care l-a legat de un balon: „Spune-i lui Mawmaw că o iubesc şi o aştept în vizită curând. Cu dragoste, Bella”. Apoi i-a dat drumul spre înaltul cerului.

Acum, la câteva luni de la acel moment, la adresa familiei Hosford a sosit un colet misterios. Desfăcându-l, Bella a rămas şocată – notează sursa citată. În interiorul cutiei se afla balonul trimis de puştoaică şi bileţelul către stră-bunică. În plus, coletul mai conţinea un medalion de argint şi un răspuns.

 

Dragă Bella, Mawmaw este întotdeauna cu tine. Închide ochii și o vei vedea. Iubirea, îngerul tău păzitor.

 

Chiar dacă familia copilei nu are nici cea mai vagă idee despre expeditorul misteriosului colet, îi este recunoscătoare celui care a produs puternica emoţie. Mai ales că micuţa este atât de convinsă că insolitul cadou vine chiar de la Mawmaw şi a devenit „cel mai de preţ obiect din viaţa ei”.

 

La începutul acestui an, în luna martie,  Huffington Post relata despre o întâmplare la fel de ciudată.Beverly Smith Beverly Smith a pus cenuşa soţului ei într-o sticlă pe care a aruncat-o în Ocean. Pe ea a lipit şi un bilet. „Vă rog să-mi spuneţi pe unde se plimbă soţul meu” – a notat Beverly pe sticlă.

Gordon Scott Smith, din Louisville ( Tenn ), murise la doar 57 de ani din cauza unei hemoragii cerebrale, scrie USA Today, iar Beverly i-a onorat în acest fel imensa dragoste pentru călătorie.


Scris de:

671


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.