Elton John despre… îndatoririle conjugale în calitate de gay

Elton JohnElton John susţine că se va căsători cu partenerul său de viață, David Furnish. Evenimentul s-ar produce  în luna mai, de îndată ce va intra în vigoare, în Marea Britanie, noua lege care permite căsătoriile între parteneri de același sex.

Întrebat, într-un dialog generat de starpulse.com, dacă se gândește să profite de noua lege, cu ocazia unei participări la emisiunea de televiziune Jimmy Kimmel Live, Elton a răspuns: „Desigur, ne vom căsători în luna mai, de îndată ce intră în vigoare”.

„Aceste legi sunt făcute pentru oameni ca noi, oameni cărora acum 30 — 40 de ani le-ar fi fost greu până și să recunoască că sunt gay… În Anglia dispunem de prevederile parteneriatului civil, parteneriat pe care l-am încheiat în 2005, iar acest lucru a însemnat enorm de mult pentru relația noastră. Nu credeam că se va întâmpla, dar așa a fost. Dacă legile ne vor ajuta din nou (…) o vom face. Este datoria noastră să le arătăm tuturor că această lege ne oferă un cadou la care nici nu îndrăzneam să visăm înainte”, a mai susținut starul pop.

Cu ocazia aceluiași interviu Elton John a dezvăluit că nu are nici măcar telefon mobil, pentru că mereu e cineva lângă el care are telefon. „Nu am suportat să am telefon. Am doar un iPad pentru a putea sta pe Skype cu copii mei când nu sunt cu ei”, a explicat starul.

 

sursa: http://www.starpulse.com


Scris de:

813


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.