Experiment social – reacția norvegienilor faţă de băiatul care îngheaţă în stradă ( video )

experimentÎn Norvegia a fost realizat un ciudat experiment social. Câţiva jurnalişti au instalat o cameră de luat vederi într-o staţie de autobuz. Pe banca aflată în acel loc a apărut un băiat. Aparent,  se rătăcise de clasa cu care se afla în excursie, iar profesorul stabilise locul în cauză ca punct de întâlnire în cazul în care se iveşte un asemenea incident.

 

Frigul pătrunzător era suportat de către puştan doar într-un pluover. Preţ de mai multe ore, „ghinionistul puştan” a aşteptat profesorul să apară la punctul de întâlnire. Ce a urmat? Un moment pe care nu uşor îl putem găsi în realitatea românească.


Scris de:

703


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.