Facebook-ul l-a făcut celebru / Polițistul care a sucit mințile a milioane de femei!

policiaGuilheme Leăo, un polițist în vârstă de 22 de ani, a provocat furori în Brazilia și în lumea întreagă cu fotografiile sale postate pe Facebook. Guilheme lucrează la metroul din Sao Paulo și este unul dintre agenții de securitate cei mai arătoși din lume.

Înfățișarea lui Guilheme Leăo nu a trecut neobservată. Cupa Mondială din Brazilia și rețelele de socializare au făcut din acest tânăr de 1.90 m înălțime și cu un fizic perfect cel mai urmărit polițist online. Tânărul a știut să profite de acest moment subit de glorie, care i-a deschis porțile pentru o carieră în lumea modelingului. El își folosește acum contul de Instagram pentru a posta poze la bustul gol și a-și etala farmecele. Lucru pentru care îi mulțumesc femeile din întreaga lume, notează publicația Qué.es?.

 

Polițistul a devenit celebru în Brazilia, dar treptat el a căpătat notorietate și în alte țări care îi fac acum propuneri să pozeze ca model. Iar Guilheme Leăo nu pare să aibă vreo problemă cu creșterea popularității sale, conchide Qué.es?


Scris de:

664


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.