Gadget pentru telefonia mobilă: Kama Sutra 3 D

Bârfe16 aprilie16:26

kama sutra 3 DTimp de două milenii filosofia Hindi ni l-a prezentat ca pe un veritabil manual despre sex. A fost tipărit pe papirus, desenat în stâncă sau transmis pe cale orală pentru că anumite orânduiri l-au scos în afara legii. Acum revine în actualitate, adaptat la cerinţele vremurilor – în format 3D.

Structurat în module grafice excepţional realizate, scrie Daily Mail, anticul manual hindus se va regăsi ca aplicaţie 3D pe toate smartphone-urile de ultimă generaţie în foarte scurt timp. Cu această ocazie vom avea chiar o perspectivă total diferită asupra poziţiilor sexuale, dar şi o nouă versiune a textului scris iniţial în sanscrită. 

Dacă până acum cei care studiau Kama Sutra sau o lecturau din curiozitate, o făceau acasă… ei bine vremurile s-au schimbat: de acum nu trebuie să vă miraţi dacă îl vedeţi pe vecinul de drum, din metrou, savurând în variantă 3D o poziţie sexuală pe care vrea să o încerce acasă cu partenera!

Conform sursei citate, aplicaţia în cauză poartă numele de Kama Xcitra şi are rolul de a ajuta cuplurile care sunt la început de drum sau pe cele în care pasiunea s-a stins odată cu trecerea anilor. Progrămelul merge şi mai departe: el îl poate ajuta pe cel care îl foloseşte să îşi zugrăvească personajul în imaginea dorită precum şi în poziţia sexuală închipuită.

Chiar dacă ideea este revoluţionară, ea a stârnit şi primele controverse. Ele pleacă de la infinitatea oportunităţilor de folosire. Contestatarii nici nu pot fi ignoraţi prea uşor, atâta timp cât oricine o poate înfăţişa – să spunem pe Pamela Anderson sau pe vecina X – făcând sex în poziţii mai mult sau mai puţin decente. Pentru asta nu ai nevoie decât de o fotografie bună calitativ a partenerei (lui) de sex şi de cât mai multă imaginaţie. Restul …

Kama Sutra a fost pentru prima oară tradusă în limba engleză în 1883, în plină eră victoriană, sub îndrumarea exploratorului britanic Richard Burton.

kama sutra bill clinton

 


Scris de:

1840


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.