Generosul Justin Bieber

justin bieber 1Justin Bieber (19 ani) i-a cumpărat tatălui său, Jeremy, o proprietate în valoarea de 850.000 de dolari în Canada.

Conform TMZ.com, Jeremy Bieber se va muta alături de copiii săi dintr-o altă relație, Jazmyn (5 ani) și Jaxson (3 ani). “Justin dorește să fie sigur că frățiorul său vitreg și surioara lui vitregă trăiesc într-o casă frumoasă, așa că a plătit 850.000 de dolari cash pentru o reședință cu 5 dormitoare în Ontario, unde vor locui alături de tatăl lor”, conform unei surse citate de TMZ.com.

Proprietatea este amplasată într-o zonă sălbatică din Ontario, regiune cu o populație de doar 8.000 de persoane. Între timp, pentru a-și ușura durerea după despărțirea de Selena Gomez, Justin Bieber a cheltuit recent 10.000 de dolari în doar 90 de minute într-un club de striptease din Houston, Texas.


Scris de:

1071


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.