George Clooney, amor printre dune ( video )

George Clooney este îndrăgostit din nou.  De data aceasta, cunoscutul actor a ţinut să-şi impresioneze cucerirea, avocatul britanic Amal Alamuddin, printr-un safari. Aşa că a plecat cu Amal în Tanzania.

 

În fotografiile publicate de revista People cei doi pot fi văzuți în costume de safari, împreună, sau zâmbind alături de un grup de localnici. Cei doi, care și-au început relația în luna octombrie a anului trecut, par să aibă o legătură din ce în ce mai serioasă, existând și voci care susțin că în cazul lui Clooney, Amal ar putea fi tratamentul perfect împotriva burlăciei.

Relația lui George Clooney cu Amal a început la scurt timp după ce actorul s-a despărțit de Stacy Keibler, relația cu Keibler deteriorându-se pentru că burlacul convins Clooney nu dorea să-i ceară mâna și să-și întemeieze o familie. Rămâne de văzut dacă Amal va avea mai mult succes în a-l aduce pe Clooney pe „calea cea bună”.

Între timp, actrița și modelul Stacy Keibler s-a căsătorit recent cu Jared Pobre pe o plajă din Mexic și este deja însărcinată.


Scris de:

852


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.