În România până şi caprele sunt diferite… au câte 5 coarne!

capreDoi români  din  Magheru și Devesel cresc de aproape trei ani mai multe capre care au trei, patru și chiar cinci coarne.

Cazul crescătorilor de animale Ionel Hamat și Cornel Neagu a intrat în ultima vreme în atenția medicilor veterinari care cred că este vorba de o anomalie genetică care încă nu se știe cum a fost generată.

Surse din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți spun că în comportamentul animalelor nu se observă nimic anormal, calitatea laptelui este identică cu cel obținut de la caprele obișnuite, iar carnea celor sacrificate este comestibilă. Cei doi crescători de animale au devenit celebri în zonele lor datorită caprelor, iar sătenii privesc cu uimire la turmele de capre cu mai multe coarne. Un cetățean străin atras de un ied cu șase coarne a plătit o sută de euro pentru a-l duce la un laborator pentru cercetări științifice.


Scris de:

658


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.