Jason London e răzbunător

Bârfe30 ianuarie10:48

Jason LondonJason London, actor de duzină, pe care vi-l amintiţi din filme precum Dazed and Confused sau The Rage: Carrie 2, are probleme cu legea.

London a fost arestat duminică pentru că a lovit un bodyguard, după ce aceasta din urmă i-ar fi strănutat în faţă. Şi nu s-a aprit aici. După replicile clasice de genul “Ştii cine sunt eu?”, Jason London s-a răzbunat pe poliţiştii ce l-au arestat defecând în maşina acestora.

În drum spre secția de poliție, Jason a rostit o insultă homofobă la adresa poliţiştilor, spunând: „Ghici ce, homosexualule? Imi place asta la nebunie. Sunt bogat și sunt un actor celebru! Închideţi-mă, târfelor”.

Jason a continuat: „Miroase a rahat în maşina ta, iar respiaraţia ta pute a diaree”. Conform raportului politiei, Jason s-a aplecat apoi spre stânga și defecat în pantaloni.

În ziua următoare, polițiștii spun că au vorbit cu soția lui Jason, Sofia, care le-a spus :”Știu că e un nesimţit când bea”.

Desigur, noi am reprodus injuriile lui London într-o formă acceptabilă.


Scris de:

858


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.