Julia Roberts: Sper să mă reîncarnez în ceva liniştit şi discret

Julia RobertsVedeta din Pretty Woman, Julia Roberts, susţine că frecventează templele hinduse pentru a se “ruga, cânta şi dedica bucuriei spirituale”.

Actriţa de 47 de ani susţine, într-un interviu acordat pentru gzt.ru, că împreună cu soţul şi cei trei copii participă la slujbele hinduse. Roberts speră ca în viaţa de apoi să fie reîncarnată în ceva “liniştit şi discret”. Nu de alta, dar măcar pentru a se reface după stresul provocat de popularitatea din  prezent.

Conform gzt.ru, se crede că Roberts, născută din părinţi creştini, a apelat la hinduism în timp ce participa la filmările pentru „Eat, Pray, Love». În această peliculă ea interpretează rolul unei femei care speră să se regăsească prin hinduism. Filmările au avut loc într-un templu hindus, situat la periferia New Delhi. Din cauza acestei producţii indienii nu a putut intra pe perioada filmărilor  în templu, pentru a sărbători Ziua Zeiţei Durga, intrarea a fiind păzită de 350 de paznici ai echipei de filmare, de vehicule blindate şi un elicopter.


Scris de:

639


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.