Jumătate dintre utilizatorii Twitter nu au postat niciodată vreun tweet

twitterCirca 44% din cei 974 de milioane de utilizatori înregistrați pe Twitter nu au publicat niciodată un tweet. Conform EFE, raportul provine de la un studiu dat publicității de Twopcharts, un portal care analizează activitatea pe această rețea socială.

Studiul Twopcharts, care se bazează pe activitatea profilurilor, dar care nu ține cont de momentul în care s-au conectat utilizatorii, menționează că pe 56% dintre conturile de pe Twitter, adică circa 542,1 milioane, s-a scris mai puțin de un tweet de la momentul creării profilului. În plus, pe 30% din numărul total de conturi s-au publicat între unul și zece tweets, și doar 13% dintre profiluri au înregistrat peste 100 de postări.

 

Potrivit datelor difuzate în februarie de serviciul de microblogging, Twitter a încheiat anul 2013 cu 241 milioane de utilizatori lunari activi — cei care se conectează cel puțin o dată pe lună—, cu 30% mai mulți decât în 2012, dintre care 76% s-au conectat la rețeaua socială cu ajutorul telefonului mobil.


Scris de:

1050


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.