Justin Bieber a călcat strâmb?

BârfeVedete12 noiembrie21:29

Tabloidele internaționale au vuit în ultimile zile în legătură cu despărțirea dintre Justin Bieber și frumoasa Selena Gomez. Dar cum de s-a ajuns de la o relație ce a ținut mult timp prima pagină a ziarelor, la o ruptură atât de bruscă?

Urmând o vorbă franțuzească înțeleaptă, „Cherchez la femme”, nu a durat mult până când mărul discordiei a fost descoperit în persoana fabuloasei manechine Barbara Palvin. Gurile rele spun că tânăra de 19 ani și celebrul interpret au fost văzuți în ipostaze mai mult decât prietenoase, cu ocazia unor evenimente publice.

Bieber, în vârstă de 18 ani, ar fi fost văzut săptămânile trecute la o premieră împreună cu Barbara şi cei doi păreau foarte apropiaţi. Săptămâna trecută s-au întâlnit în culisele prezentării de modă Victoria’s Secret, şi din nou au părut a avea o relație mai strânsă decât una de amiciție.

Relația dintre Gomez și Bieber a mers destul de dificil în ultima perioadă, cu scurte perioade de separare și împăcare, dar de această dată, se pare că este definitiv. Deși presa vehiculează mai multe ipoteze, și încă nu s-a stabilit exact cine pe cine a părăsit, versiunea oficială este aceea că Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit din cauza programului foaret aglomerat care nu prea le mai permitea să se vadă. Indiferent de care parte a baricadei se află adevărul, cert este că vestea vine ca un șoc pentru fanii care vedeau în cele două vedete, un cuplu ideal.


Scris de:

798


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.