Justin Bieber vrea să cumpere Neverland

Justin BieberJustin Bieber vrea să cumpere Neverland, fosta proprietate a lui Michael Jackson. Sunday People susţine că artistul ar vrea să ducă acolo o viaţă liniştită, departe de Los Angeles.

Vedeta locuieşte în prezent într-o vilă de 6,2 milioane de dolari din Calabasas (California), dar vrea să scape de aglomeraţia din metropolă. Aflată în orăşelul californian Los Olivos, Neverland a rămas neîngrijită din 2008 –  anul în care Michael Jackson a decis să îşi schimbe reşedinţa. Justin Bieber, 19 ani,  este nerăbdător să o cumpere şi a trimis agenţi imobiliari să o viziteze. „Neverland este de vânzare, iar lui Justin i-ar plăcea mult să locuiască acolo. Michael Jackson este idolul lui. Singura problemă este că, fiind abandonată, proprietatea este neîngrijită şi vor fi necesare lucrări de amploare „, a declarat o sursă în The Mirror.

Justin Bieber a fost implicat în acest an în câteva scandaluri, fiind acuzat de exces de viteză, că a scuipat în faţă un vecin şi că nu a stat deoparte când a fost vorba de certuri. „Justin a fost implicat în multe probleme în ultimul timp, aşa încât cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este să  plece din centrul L.A. şi să ducă o viaţă mai liniştită”, mai spune sursa. „Echipa lui este cu adevărat îngrijorată şi ar vrea ca el să se liniştească şi să fie mulţumit. A găsit soluţia ideală, aceea de a se stabili la o fermă aflată la câteva ore de oraş, unde nu va fi hărţuit”, a încheiat sursa în The Mirror.


Scris de:

755


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.