Keira Knightley susține că „banii te alienează”

Keira KnightleyKeira Knightley, cu o avere estimată la circa 50 de milioane de dolari, susține că a decis să trăiască cu doar 50.000 de dolari pe an, deoarece „banii te alienează”.

Actrița britanică, în vârstă de 29 de ani, a făcut această declarație în cadrul unui interviu recent acordat revistei Glamour. „Dacă doresc sau am nevoie de ceva ce depășește această sumă, cumpăr, dar, în general, mă mențin în jurul acesteia”, a precizat Knightley, citată de Daily Mail, cu referire la „plafonul” de 50.000 de dolari pe an.

„Cred că un stil de viață luxos te împiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viață. Te alienează. Unele dintre cele mai plăcute și mai distractive momente au fost în cele mai puțin luxoase locuri”, a adăugat actrița cunoscută pentru rolurile din „Atonement” și „Love Actually”.


Scris de:

815


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.