Lady Gaga s-a temut că nu va mai putea urca pe scenă

lady gagaLady Gaga a avut mari temeri că ar putea ajunge să fie nevoită să renunţe la concerte. Supervedeta muzicii pop putea să ia această decizie din cauza problemelor de sănătate pe care le-a acuzat. Ea a suferit chiar şi o intervenţie chirurgicală la începutul anului, la bazin.

Conform BBC, autoarea hitului „Born This Way” a fost nevoită să-şi anuleze o serie de concerte din cadrul turneului ei mondial în februarie 2013, după ce a fost diagnosticată cu sinovită. Este vorba despre o boală care constâ în inflamarea membranei sinoviale şi care  împiedică funcţionarea articulaţiei pe care o căptuşeşte.

Solista a povestit că suferise chiar o fractură de şold şi ar fi putut ajunge să-i fie înlocuit complet bazinul dacă nu ar fi ascultat sfatul medicilor să-şi anuleze concertele şi să se prezinte imediat la operaţie.  „M-am temut înainte de operaţie că nu voi mai putea să fac acest lucru, să cânt pe scenă. Desigur că eram foarte nervoasă pentru că îmi iubesc fanii, iubesc să fac muzică şi să fiu vedetă, dar cel mai mult îmi place să urc pe scenă”, a declarat ea pentru BBC.

Lady Gaga a revenit pe scenă, pentru primul său concert, duminică, la Londra, şi recunoaşte că nu a ajuns încă la forma dinaintea operaţiei. „Îmi trezesc muşchii la viaţă. Dansez la fel cum am dansat şi până acum, fără frică (…) dar încă mă simt puţin ca Frankenstein!”, a mai adăugat ea.


Scris de:

863


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.