Lasă Shakira scena? Profesoară pentru fiul ei!

shakira milanShakira a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare într-o ipostază nouă, cea de profesoară pentru fiul ei Milan. Vedeta pop  ni se înfățișează într-o ipostază în care îl ajută pe junior să învețe să citească.

La numai un an și jumătate, Milan Pique este mai avansat decât mulți copii de vârsta lui, iar acest lucru se datorează mamei sale. El recunoaște deja câteva cuvinte simple, precum mama, tata, apă, pe care Shakira i le arată scrise pe un caiet.

Foarte mândră de copilul ei și al fotbalistului Gerard Pique, interpreta a postat acest video care îi scoate în evidență latura emoționantă de mamă. Cu micul Milan în brațe, ea scrie pe caiet diferite cuvinte, pe care băiețelul le recunoaște și le pronunță.

Dacă Shakira a reușit acest lucru cu un copil atât de mic, s-ar putea ca adevărata ei vocație să fi fost cea de învățătoare, conchide cotidianul spaniol.


Scris de:

1940


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.