Licitaţie pentru casa copilăriei lui Eminem

EminenCasa în care Eminem şi-a petrecut copilăria, din Detroit, a fost scoasă la licitaţie. Preţul minim de listare a casei copilăriei rapperului american este de 1 milion de dolari.

Conform dailymail.co.uk, acea casă, intrată deja în istoria curentului muzical hip-hop, a apărut şi pe coperta materialului discografic „The Marshall Mathers LP”, al treilea album de studio al rapperului Eminem, lansat în anul 2000. Întotdeauna, rapperul care a locuit în această casă de pe Strada Dresden la numărul 19946, în apropiere de 8 Mile Road,  a susţinut că nu a uitat de unde provine.

Eminem a anunţat în urmă cu câteva zile şi că o fotografie cu acea casă va apărea pe coperta noului său album, „Marshall Mathers LP2”. Locuinţa, care are o singură baie şi o suprafaţă totală de 71,2 metri pătraţi, nu îi mai aparţine cântăreţului şi este scoasă la licitaţie de banca Michigan Land.

Imobilul, în prezent nelocuit, are uşile şi ferestrele protejate cu scânduri din lemn, şi este scoasă la licitaţie cu preţul minim de 1 milion de dolari, arată şi Detroit Free Press. Aceleiaşi sursă aminteşte că mama lui Eminem a cumpărat casa cu 19.900 de dolari în 1987.

Documentele oficiale arată că ea a transferat dreptul de proprietate asupra casei către compania Ann Investment în 1994. Casa a avut de atunci alţi 10 proprietari înainte de a fi achiziţionată de Departamentul de Trezorerie din Wayne County în 2001. Casa a intrat în posesia băncii Michigan Land în octombrie 2012. Eminem şi mama sa, Debbie Nelson, au avut o relaţie turbulentă, marcată de numeroase dispute care au avut loc în casa de pe strada Dresden din Detroit.

În cartea „My Son Marshall, My Son Eminem”, publicată în 2008, Debbie Nelson spune că rapperul era foarte ataşat de această casă: „Deşi ne-am mutat de multe ori, el a spus întotdeauna că locuinţa din strada Dresden a fost casa copilăriei sale. Îi plăcea atât de mult această casă, încât a comandat un model în miniatură al acesteia, pe care îl lua mereu cu el în turnee”.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din „8 Mile”, pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul „Recovery” a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

 

 

Sursa: www.dailymail.co.uk

Sursa foto: www.freep.com


Scris de:

858


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.