Liga 1 / Lui Cosmin Matei i se aduce tovaraș de petreceri: Fratele lui Mario Balotelli vine la Dinamo!

enoch balotelliLucru cert în Ștefan cel Mare: urmează o vară fierbinte, cu o remaniere spectaculoasă la nivelul lotului. Ionuț Negoiță va avea, însă, o mare problemă în a realiza acest lucru. El trebuie să găsească jucători tineri, de mare valoare, care să accepte un salariu de 2 mii de euro lunar. 

Unul dintre fotbaliștii cu care se vrea construirea noului Dinamo este și Enoch Barwuah Balotelli, fratele celebrului atacant al lui AC Millan, Mario Balotelli. Acesta are 20 de ani și este așteptat să sosească pentru discuții cu echipa “câinilor” din Ștefan cel Mare.

Spectaculoasă la prima vedere, tranzacția este cel puțin dubioasă și dă apă la moară celor care spun că “Negoiță se pricepe la fotbal ca baba la mitralieră”. De ce spunem asta? Ei bine, Enoch este cunoscut în Italia doar pentru că este fratele lui Super Mario. În rest…  locuiește în Brescia și a mai dat probe de joc la Stoke City, Sunderland și Salford City. Ultima referință, mai de doamne ajută pe care o găsim despre cel în care patronatul lui Dinamo își pune atâtea speranțe, o reprezintă o altercație cu polițiștii din Brescia, înainte de Crăciunul din 2012. Atunci, arată dailymail.co.uk, la ieșirea dintr-un bar a provocat o altercație cu oamenii legii.

A fost trimis după gratii, loc în care stat până pe 3 ianuarie 2013… Un singur lucru pare sigur în toată povestea: dacă va semna cu Dinamo, Cosmin Matei va avea un bun tovarăș pentru chefuri și alte nebunii!


Scris de:

576


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.