Madonna, cel mai nou membru al clubului artiştilor miliardari

Bârfe29 martie14:00

madonna-performing-live-in-moscow-01Madonna este cel mai nou membru al clubului select al celor mai bogaţi oameni ai planetei.  Turneul său mondial “MDNA” care a obţinut anul trecut încasări de peste 305 de milione de dolari, a propulsat regina pop în clubul miliardarilor.

Înaintea acestui turneu, averea Madonnei era  estimată la peste 700 de milioane de dolari. Regina pop a mai obţinut 75 de milioane de dolari din vânzările de materiale promoţionale şi alte 10 milioane din drepturile de televiziune şi vânzările de DVD-uri.

Veniturile obţinute din franciza sa de săli de sport Hard Candy şi din comercializarea băuturii sale pe bază de nuci de cocos Vito Coco, precum şi din contractul în valoare de 10 milioane de dolari cu producătorul de votcă Smirnoff, i-au propulsat averea la peste 1 miliard de dolari, conform Women’s Wear Daily.

În plus, parfumul “Truth or Dare” i-a adus Madonnei venituri de 60 de milioane de dolari, iar noua linie vestimentară şi de accesorii “Material Girl” i-ar aduce peste 10 milioane de dolari în 2013, conform estimărilor.

 


Scris de:

987


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.