Mărimea nu contează

Bârfe14 septembrie11:25

Și mai puțin atunci când te poate ucide. Kasia Rivera, 35 de ani, este acuzată că ar fi cauzat moartea unui tânăr de 22 de ani în timp ce îi efectua o operație de mărire a penisului, fără certificare sau instruire medicală, scrie jurnalul The Sun.

Tatăl a doi copii, Justin Street a vizitat-o pe Rivera în apartamentul acesteia, pentru a se supune respective procedure, serviciu pe care femeia l-a promovat prin anunțuri și mica publicitate, afirmă procurorii care investighează cazul.

Street a murit a doua zi după intervenție din cauza unei reacții adverse a organismului la siliconul injectat. Embolismul a survenit rapid și tânărul nu a mai putut fi salvat, conform spuselor reprezentanților tribunalului din New Jersey.

Rivera, care acum este în situația de a fi condamnată la 10 ani de închisoare, pledează nevinovată pentru omor din culpă. Autoritățile o suspectează că ar mai fi efectuat astfel de proceduri medicale neautorizate în apartamentul ei de lângă New York, dar până acum nimeni nu a reușit să identifice vreun client mai vechi.

Oricum, autoritățile îi avertizează pe cei care nu știu deja că orice substanță injectată în penis intră direct în sistemul sangvin și poate cauza o moarte dureroasă. Cu atât mai mult cu cât siliconul lichid se găsește pe piața la negru și nu este certificat a fi sigur pentru uzul cosmetic, deși multe femei îl caută pentru a își îmbunătăți aspectul.

Aparent, și bărbații au devenit clienți ai acestui tip de produs periculos, fără a fi conștienți de pericolul care le poate fi fatal.


Scris de:

724


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.