Marion Cotillard a fost exorcizată

Marion CotillardÎntruchiparea lui Edith Piaf în film, pentru care a fost recompensată cu un Oscar, a fost pentru Marion Cotillard un punct de cotitură în carieră și în viață.

 

În afara celebrității, arată lesoir.be, capitalul de imagine acumulat a avut și consecințe negative, actrița franceză fiind nevoită să încerce mai multe metode, inclusiv exorcismul, pentru a se debarasa de obsesia pe care o făcuse pentru interpreta de șansonete.

După cum a mărturisit pentru ziarul britanic „The Guardian”, Marion Cotillard s-a simțit bântuită de Edith Piaf timp de mai multe luni și, pentru a se elibera, a apelat la vrăji cu sare și foc și a plecat departe, în Bora Bora. Actrița a povestit că mers și în Peru, la Machu Picchu, și a recurs la vechi ceremonii șamanice pentru a se purifica.

Într-un final, a înțeles că spiritul lui Edith Piaf nu voia să îi redea libertatea deoarece cântăreața fusese abandonată în copilărie, iar cea mai mare temere a sa era aceea de a fi lăsată singură.


Scris de:

909


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.