Mărturisile Madonnei: Am fost violată!

MadonnaMadonna a dezvăluit a fost violată sub amenințarea unui cuțit. Regina muzicii popp a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat publicaţiei americane Harper’s Bazaar.

În articolul  „Material Girl”, Madonna  povestește că atunci când a venit din Michigan la New York, orașul nu a primit-o „cu brațele deschise”.  Solita vorbeşte destul de deschis despre cele care i s-au întâmplat în „ţara tuturor posibilităţilor”: „În primul an, am fost amenințată cu un pistol. Am fost violată pe acoperișul unei clădiri, unde fusesem dusă cu cuțitul la spate, iar apartamentul meu a fost jefuit de trei ori. Nu știu de ce, nu mai aveam nimic de valoare după ce mi s-a furat radioul, prima dată”.

Madonna povestește apoi despre primii săi ani de muzică pop și relația sa cu religia, provocările și ordinea stabilită.  La 25 de ani, „purtam cât mai multe crucifixuri posibil în jurul gâtului și spuneam oamenilor, în interviuri, că fac acest lucru pentru că-l consider sexy pe Iisus. Bun, era sexy, dar spuneam aceasta și pentru a provoca”.  Însă nu totul pare a fi doar markenting. Madonna susţine că „pentru mine, există o diferență între reguli și ordine, regulile pe care le urmează oamenii fără a pune întrebări. Ordinea este ceea ce se întâmplă atunci când cuvintele și acțiunile apropie oamenii în loc de a-i separa. Da, îmi place să provoc, este în ADN-ul meu. Însă în nouă din zece cazuri, nu fac acest lucru fără motiv”.

Regina muzicii pop și-a evocat, de asemenea, foștii soți, stabilirea sa la Londra după întoarcerea de la New York și cei patru copii, pe care îi învață să „își asume riscuri și să aleagă să facă lucrurile pentru că este bine pentru ei și nu pentru că este ceea ce face toată lumea”.

 

sursa: www.harpersbazaar.com

 


Scris de:

896


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.