Montserrat Caballé, acuzată pentru fraudă fiscală

Montserrat CaballéUn judecător din Barcelona a decis să o citeze la audieri pe celebra soprana catalană Montserrat Caballé pentru o presupusă fraudă fiscală, în urma plângerii depuse de procuratură. Postul public de televiziune din Spania arată că soprana nu ar fi declarat peste 500.000 de euro, sumă corespunzătoare anului fiscal 2010.

 

Caballé a fost convocată pentru audieri la 9 mai la Barcelona. Atunci va da explicații asupra contului bancar pe care îl deținea în Andorra și în care primea onorariile câștigate în urma recitalurilor sale internaționale. Procuratura a indicat că, în ciuda faptului că locuia în Spania în 2010, soprana figura drept rezidentă în Principatul Andorra numai pentru a evita impozitele. Ea nu a completat declarația fiscală în 2010, cu toate că era obligată să o facă, ca urmare a sumelor încasate și întrucât locuia, de fapt, în Spania, au arătat procurorii.


Scris de:

859


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.