Nu cântă, dar câştigă: Adele, campioana veniturilor în 2013 ( video )

adeleAdele şi-a încărcat conturile cu aproximativ 30 de milioane de lire sterline în 2013. Să nu vă închipuiţi că a prestat ceva pentru acest munte de bani. Nu, vedeta s-a îmbogăţit doar pentru că o cheamă Adele… fără să scoată vreun nou produs discografic sau fără să plece în turnee.

 

Conform  The Sun, Adele încă trăiește, și iată că trăiește foarte bine, din succesul albumului său „21”, chiar dacă acest produs discografic a fost lansat în urmă cu trei ani. Deși inactivă din punct de vedere profesional, Adele tot a reușit să câștige frumoasa sumă de 84.000 de lire sterline pe zi în cursul anului trecut. Poate părea puțin în condițiile în care veniturile Madonnei în 2013 au fost de 247.000 de lire sterline pe zi, dar regina pop a și muncit pentru acești bani.

Deși Adele a fost tăcută din punct de vedere muzical în ultimul an, vedeta britanică are circumstanțe atenuante pentru că a fost ocupată cu creșterea băiețelului săi de 16 luni, Angelo. Solista a anunțat că în curând se va întoarce în studioul de înregistrări pentru a începe lucrul la cel de-al treilea album.


Scris de:

618


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.