Nu e o iluzie: David Copperfield s-a logodit cu modelul francez Chloe Gosselin

David CopperfieldCelebrul iluzionist David Copperfield a dezvăluit că urmează să se căsătorească cu top modelul francez Chloe Gosselin. Relaţia lui Copperfield ( 57 de ani ) cu Gosselin (28 de ani) este una cât se poate de serioasă, cei doi având  o fiică de 3 ani.

 

Referindu-se la relația sa de 6 ani cu supermodelul Claudia Schiffer, el a ținut să precizeze că a trecut de mult peste această despărțire și că acum este logodit iar inima și mintea sa îi sunt dedicate în întregime lui Chloe.

La rândul său, Chloe a declarat că se simte „norocoasă” să trăiască alături de David în ultimii 6 ani și este fericită că acesta are o legătură „extraordinară” cu fiica lor, Sky. „David este un tată foarte bun. El și Sky sunt foarte buni prieteni și este uimitor să observi zi de zi cum se dezvoltă relația dintre ei. Sunt foarte norocoasă că l-am găsit pe David. Sunt foarte puțini oameni în lume așa cum este el și mă face să mă simt foarte mândră” – susţine Chole, citată de HELLO!


Scris de:

703


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.