Numărătoare inversă pentru The Cranberries

BârfeConcerteVedete7 octombrie23:21

Nu a mai rămas mult timp până când faimoasa trupă The Cranberries va susține concertul de promovare al albumului ”Roses” de la Romexpo.

De pe site-urile de profil – iConcert și bestmusic.ro  aflăm că în deschidere va cânta trupa românească The Mono Jacks, iar în București a avut deja loc un Cranberries Warm-Up Party în Club Panic, în care atmosfera a fost incendiară.

Deși nu este o noutate, este important de menționat că peste 20 de persoane din stafful tehnic vor sosi alături de Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan și Fergal Lawler la București. Întreaga echipă vine de la Berlin, iar echipamentul trupei va ajunge în Capitală cu câteva zile înainte de concert.

The Cranberries vor fi cazați la un hotel de 5 stele din Capitală, și plănuiesc să viziteze Centrul Vechi în puțnul timp liber pe care-l vor avea la dispoziție. Pentru că au gusturi culinare diferite, irlandezii au ales să călătorească însoțiți de un bucătar, gata la orice oră din zi și din noapte. Cumpărăturile necesare pentru ca maestrului bucătar să nu-i lipsească niciun ingredient costa aproape 1500 de EUR pe zi, aflăm prin intermediul Mediafax.

De-a lungul timpului, The Cranberries au vândut mai mult de 40 de milioane de albume în întreaga lume, au patru albume în Billboard 200 top 20, opt single-uri în Top 20 – Hot Modern Rock Tracks și au câștigat numeroase premii. Pe 11 octombrie, pe lângă piesele de pe ”Roses”, setlistul va include hiturile care i-au facut pe irlandezi să țină primele poziții ale topurilor muzicale din anii `90: „Zombie”, „Dreams”, „Animal Instinct”, „Salvation”, „When You’re Gone” și altele.


Scris de:

746


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.