O nouă modă: oja asortată cu talpa pantofilor

Christian Louboutin Nail ColourChristian Louboutin, un cunoscut creator de încălțăminte de damă, vine pe piață cu o propunere stilistică deztul de îndrăzneață.  Designerul oferă doamnelor posibilitatea de a asorta talpa roșie, simbol al încălțămintei purtând semnătura sa, cu un lac de unghii în aceeași nuanță.

Roșul Louboutin se distinge față de restul ojelor din această linie printr-un ambalaj special, cu un dop negru, lung de 20,5 cm, egal cu cel mai înalt toc imaginat de Louboutin pentru pantoful Ballerina Ultima. Recipientul va avea fațete asemănătoare cu cele ale unei pietre prețioase și va fi colorat într-o combinație de roșu aprins și în negru.

Produs poate fi achiziționat la prețul de 45 de euro, doar direct de pe pagina de internet a magazinelor Louboutin și de la anumite magazine. Este menționat faptul că lacul de unghii se cumpără de la raionul de pantofi și nu de la cel de produse cosmetice.

Oja „Roșu Louboutin” beneficiază și de un clip de promovare deosebit, realizat de regizorul David Lynch. Aceasta este a doua ocazie în care originalul artist american — care este și compozitor, producător de film și scenarist — colaborează cu designerul francez. Anterior, pentru expoziția sa de la Fundația Cartier, cineastul i-a cerut creatorului de modă să creioneze un pantof pe care el l-a fotografiat într-o lumină specială. Restul gamei de lacuri de unghii va cuprinde aproximativ 30 de variante grupate în trei familii: Nud, Negru și Pop.

Lacul de unghii a jucat un rol esențial în istoria mărcii Louboutin, întrucât ideea de a vopsi talpa pantofilor în roșu i-a venit faimosului creator când a văzut o asistentă care își colora unghiile cu ojă. „Prin gama Christian Louboutin Nail Colour, redau frumuseții unghiilor un produs care m-a inspirat mult în munca mea cu ani în urmă”, a declarat designerul.

 

Conform ”Le Soir”,  întreaga gamă Christian Louboutin Nail Colour se va găsi în magazine de la 1 septembrie.


Scris de:

634


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.