O piesă cât un Oscar

U2 Long Walk to FreedomU2 va interpreta de pe scena Oscarurilor piesa „Ordinary Love„. Ea este nominalizată la Oscar și dedicată lui Nelson Mandela, arată starpulse.com.

Piesa face parte din coloana sonoră a filmului „Mandela: Long Walk to Freedom” și este una dintre cele cinci melodii nominalizate anul acesta la Oscar. Iniţial a fost descalificată după ce s-a descoperit că Bruce Broughton, compozitorul ei, s-a folosit de influența de fost guvernator și de membru al Comitetului Executiv al Academiei americane de Film pentru a-și promova compoziția pe lista scurtă a nominalizărilor.

Celelalte piese nominalizate la premiul Oscar la categoria Melodie Originală sun „Happy” din animația „Despicable Me 2”, „The Moon Song” din „Her” și „Let It Go” din animația „Frozen”, piesă pe care Idina Menzel o va interpreta și cu ocazia ceremoniei Oscar de la 2 martie.


Scris de:

673


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.