Oamenii au aruncat bebelușul la gunoi, câinele l-a salvat

pui“Pui”, un câine de 12 ani, a devenit un adevărat erou în Thailanda. Patrupedul a devenit celebru  după ce a salvat un bebeluş abandonat de o mama fără suflet la o groapă de gunoi.

Conform publicației 7sur7.be, “Pui” a găsit punga de plastic în care se afla nou – născutul la o groapă de gunoi din apropierea capitalei, Bangkok.  A luat-o în dinți şi a dus-o acasă, începând apoi să latre ca să îl audă stăpânul. Acesta a fost surprins când a deschis punga şi a găsit bebeluşul.

Copilul, o fetiţă de 1,8 kg născută prematur, a fost dus la spital, iar medicii sunt optimişti în privinţa şanselor de supravieţuire. Poliția a deschis deja o anchetă pentru a o descoperi pe mama micuţei salvate de câine.

“Pui” a devenit un adevărat erou naţional, primind de la secţia locală a Crucii Roşii o zgardă de piele cu o medalie de merit, încheie publicația belgiană.


Scris de:

899


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.