Oglindă, oglinjoară…

BârfeVedete8 octombrie23:30

Cine este cea mai sexy femeie în viață? Sau cine crede revista Esquire că este aceasta?

Publicaţia pentru bărbaţi Esquire a acordat şi în acest an titlul de cea mai sexy femeie în viaţă, câştigătoarea fiind protagonista unui pictorial senzual în numărul de noiembrie al revistei americane, aflăm de pe realitatea.net

Milena „Mila” Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „That ’70 Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli”, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.
Se pare că actrița a impresionat nu numai criticii de film, ci și publicul masculin. Fotografiată din spate şi puţin din profil, actriţa de 29 de ani apare pe coperta numărului de noiembrie al revistei Esquire îmbrăcată doar în pantaloni mulaţi.
Istoria acestui titlu acordat de Esquire îi oferă Milei Kunis o companie de calitate. Anul trecut, publicaţia pentru bărbaţi a desemnat-o cea mai sexy femeie în viaţă pe Rihanna, predecesoarele acesteia fiind Minka Kelly şi Kate Beckinsale, aflăm tot de pe site-ul realitatea.net

Scris de:

742


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.