Oglindă, oglinjoară … cine-i cea mai frumoasă din lume?

Bârfe26 aprilie15:42

Gwyneth PaltrowAre 40 de ani, dar continuă să ne privească la fel de ştrengăreşte ca la 20. Şi, parcă mai mult ca niciodată bărbaţii şi revistele o caută pentru a le fi imagine pe o copertă sau, chiar, în viaţă!

Ei bine, această frumuseţe, nr. 1 a planetei, este Gwyneth Paltrow. Ea  ne priveşte zâmbind chiar de pe coperta revistei People, demonstrând că în ciuda vârstei de 40 de ani, încă este considerată o frumuseţe.

Selecţia mai mult ca sigur a fost influenţată de faptul ca Gwyneth apare în filmul “Omul de Oţel 3“, care va avea premiera săptămâna viitoare în SUA şi ceva mai devreme – pe  26 aprilie – în România.

” Nu suport machiajul, aşa că prin casă stau cât se poate de lejer: port doar blugi şi un tricou… Şoţul meu (Chris Martin) mai glumeşte despre asta. Când mă îmbrac elegant şi mă machez face un comentariu cum ar fi „Wow! Eşti Gwyneth Paltrow!” Pentru că este aşa de obişnuit să mă vadă neîngrijită”, a comentat vedeta în raport cu cele pe care le face pentru a se păstra aşa de frumoasă!


Scris de:

717


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.