Ori la bal, ori la spital

Perioada sărbătorilor a adus cu ea nu numai o bine-meritată vacanță în sânul familiei, dar și vești care mai de care mai bune sau mai rele despre vedetele noastre autohtone. Ochii indiscreți ai presei au urmărit personaje celebre din show-biz-ul românesc, pentru a ne împărtăși noutăți din viețile agitate ale acestora.

Din ciclul ”Săraca fetiță bogată”, o nouă poveste despre Oana Zăvoranu ne-a  înduioșat de sărbători. Querida a primit cadou de la mama ei o mașină de teren. Și nu oricum, ci în direct la televizor, ca să se știe că, indiferent de scandalurile pe care le-au tot susținut de-a lungul anilor, nimic nu poate distruge dragostea dintre mamă și fiică, mai ales când fiica cochetează cu viața de după moarte mai ceva ca personajele din Walking Dead. După ce și-a botezat bolidul ”Gândăcel”, Oana și-a petrecut Crăciunul la mama ei acasă, împreună cu iubitul și familia. Să sperăm că noul an îi va aduce Oanei liniștea pe care o merită…

Dar nu toate vedetele noastre au avut parte de surprize plăcute de sărbători. Pe principiul una caldă, una rece, Antonia a rupt în sfârșit tăcerea și a anunțat că s-a separat de soțul ei, Vincenzo Castellano. Despre petrecerea sărbătorilor împreună nici nu s-a mai pus problema, în condițiile în care fiica celor doi și-a petrecut Crăciunul alături de tatăl său și de părinții acestuia în Italia. Vestea despărțirii celor doi nu este proaspătă, valurile începând să prindă contur din noiembrie, dar, scrie click.ro, abia acum celebra cântăreață a dezvăluit publicului noutăți despre separare și divorț.

Dar să vorbim și despre împăcări: după un război rece care a durat trei ani, Teo Trandafir și tatăl său îngroapă securea războiului. Oricât de triști am fi din cauza despărțirii dintre ea și Constantin Iosif, chiar dacă tot răul pare a fi spre bine, putem să apreciem gestul vedetei de a relua legătura cu familia sa. Cancan.ro ne aduce această poveste, spusă de tatăl lui Teo, cu emoție și bucurie. Crăciunul pare a fi un prilej miraculos de a aduce oamenii inapoi împreună și cu această ocazie, îi urăm și lui Teo un an mai bun, plin de liniște și împăcare sufletească.

Și dacă e adevărat că totul e bine când se termină cu bine, și pentru actorul și regizorul Sergiu Nicolaescu această perioadă a fost una de mari și grele încercări care, din fericire, au atins un final fericit. După o serie de analize medicale, dar și după o serie de știri contradictorii, care confirmau sau infirmau o intervenție chirurgicală necesară, potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias, peritonita localizată cu punct de plecare apendicular a fost descoperită intraoperator şi a fost rezolvată laparoscopic, aflăm de pe Unica.ro. Retras din viața politică românească, omul de cultură Sergiu Nicolaescu a declarat că dorește să își petreacă ultimii ani din viață făcându-și meseria. Însănătoșire grabnică, maestre, și fie ca anul 2013 să ne găsească tot împreună!

Ce mai încoace și încolo, vedetele noastre au făcut furori și anul acesta. Unele s-au distrat, altele au fost preocupate cu viața personală, iar altele cu problemele de familie. În orice caz, le urăm de pe acum An Nou fericit și să ne vedem cu bine în 2013!


Scris de:

926


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.