Orlando Bloom și Justin Bieber s-au încăierat la Ibiza ( video)

Orlando Bloomsi Justin BieberUna dintre serile trecute i-a făcut pe turiștii aflați într-un rstaurant din Ibiza să se simtă ca-n Bronx. Motivul ține de o încăierare dintre actorul britanic Orlando Bloom și cântărețul canadian Justin Bieber.

Celebru din ‘The Lord of the Rings” sau din „Pirates of the Carribean”, Bloom i-ar fi dat un pumn tinerei vedete de peste ocean, care a fugit din local în timp ce restul celor prezenți aplaudau. Nu a plecat însă înainte de a-l insulta pe nu mai puțin ilustrul său adversar. Altercația a avut loc în restaurantul Cipriani, unde se aflau și alte celebrități aflate în vacanță în Insulele Baleare, precum Paris Hilton. Conform declarațiilor unora dintre martorii evenimentului, citați de publicația ‘TMZ”, seara începuse într-o atmosferă veselă, iar Bieber ar fi reușit să se ferească și să nu fie atins de pumnul furiosului Bloom.

Altercația s-ar fi produs în contextul comentariilor făcute de cei doi în legătură cu unele dintre fostele lor iubite. Orlando Blomm i-ar fi amintit cântărețului de pozele pe care și le-a făcut împreună cu cântăreața Selena Gomez în luna aprilie, iar Justin Bieber se pare că ar fi insinuat câte ceva despre fotomodelul Miranda Kerr.


Scris de:

906


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.