Penthouse-ul din „The Wolf of Wall Street” este de vânzare. Îl vrei? ( video )

penthouseSpectaculosul imobil deținut de personajul interpretat de Leonardo DiCaprio în „Lupul de pe Wall Street” a fost scos la vânzare. Conform 20minutes.ch,  preţul la care se speră a fi vândut este de  6,5 milioane de dolari.

 

Cine câștigă un milion de dolari pe zi prin speculații la Bursă, ca Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), personajul principal din „Lupul de pe Wall Street”, nu se mulțumește cu un apartament obișnuit. Pentru a reflecta cât mai bine succesul personajului său, regizorul Martin Scorsese a filmat într-un apartament pe măsură.

 

Situat în clădirea unde s-a turnat și serialul „Gossip Girl”, penthouse-ul lui Belfort se află la etajul 32 al Milan Condominium din New York. Are o suprafață de 762 m2, trei dormitoare, patru băi și o vedere magnifică asupra cartierului Manhattan și a râului Hudson. Construit în 2003, a fost vândut în 2005 cu 3,33 milioane de dolari, iar acum este din nou de vânzare cu 6,495 milioane de dolari.


Scris de:

699


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.