“Piți” l-a vrut la națională, el a ales să meargă în arestul poliței!

gabriel-tamasGabriel Tamaş (West Bromwich Albion) a fost dus la audieri vineri dimineață. Fotbalistul din Premier League a ajuns la  Secţia 1 din București  încătușat.

Fundașul a ajuns la poliție după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.  Pentru că era agitat, fostul dinamovist a fost încătușat. 

Ce s-a întâmplat? La 112 s-a primit un apel prin care un bărbat reclama că o persoană a spart un geam de la scara unui bloc.  La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.

Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

Gabriel Tamaş este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad – Tobago de marţi, 4 iunie. Reunirea echipei este prevăzută, astăzi, la Mogoşoaia.


Scris de:

702


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.