Prima ieșire în public pentru Angelina Jolie după operația de cancer

angelina-jolie-brad-pitt-world-war-z-premiereAngelina Jolie şi-a făcut prima apariţie în public după operaţia de dublă mastectomie, ea venind la Londra să asiste la premiera ultimei pelicule a partenerului ei Brad Pitt, “World War Z”, relatează agenţia Reuters.  Intervenția chirurgicală  s-a produs luna trecută.  

Jolie, îmbrăcată într-o rochie neagră lungă şi cu spatele dezgolit, la sosirea la cinematograful din Leicester Square, a spus: “Sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul… şi m-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor şi acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine”.

Pentru partenera lui Brad Pitt stresul din ultima perioadă a fost enorm, mai ales că nu este prima femeie din familie care suferă de cancer la sân.  În anul 2007, Marcheline Bertrand, mama Angelinei, a murit din cauza acestei boli la vârsta de 56 de ani. Avertizată că are 87% şanse să dezvolte şi ea aceeaşi boală, actriţa a decis să apeleze în scop preventiv la operaţia de dublă mastectomie, lucru pe care l-a anunţat într-un lung mesaj publicat în New York Times pentru a sensibiliza femeile.

Săptămâna trecută, şi mătuşa ei a decedat din cauza unui cancer mamar. Înmormântarea a fost duminică, dar Angelina a ales să nu fie prezentă pentru a participa la evenimentul de la Londra.


Scris de:

972


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.