Prinţul Willliam îşi calmează emoţiile jucând polo pe iarbă

Prince-Harry-and-Prince-William-2054009Prinţul Willliam nu pare să fie genul de viitor tătic care să stea şi să aştepte cu emoţie intensă venirea pe lume a pruncului.

Chiar dacă mare parte din presa britanică anticipa că primul copil al prinţului şi al soţiei sale Kate se va naşte duminica trecută,  ( nm. Fapt ce a făcut ca zeci de fotografi şi cameramani să stea la pândă de mai multe zile în faţa spitalului St.Mary din Londra ), lucrurile nu s-au întâmplat aşa. Agentul de pariuri William Hill a afirmat că majoritatea pariurilor mizează că naşterea va surveni fie duminică, fie luni, fie marţi, notează Associated Press.

Aşteptarea este  “ucisă ” de  prinţ jucând polo împotriva fratelui său, prinţul Harry, la un eveniment filantropic desfăşurat la circa 160 km de capitală.

Oficialii britanici au indicat doar că “bebeluşul regal”, copilul lui William şi Kate, trebuie să vină pe lume la mijlocul lui iulie, fără a oferi un termen mai precis. Când va avea loc, naşterea va fi făcută publică pe o pancartă plasată pe un suport de lemn, în faţa palatului Buckingham, dar şi pe reţeaua Twitter.

Casa de pariuri Hill a mai indicat că numele de copii preferate de pariori sunt Alexandra, Charlotte, Elizabeth şi George.


Scris de:

722


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.